Tarief

Tijdens de gesprekken die wij met Juliette voeren voelen we ons veilig. Hier zorgt Juliette voor doordat ze ons ziet en ons met respect benadert. Uit haar vraagstelling blijkt hoe betrokken ze is en oprecht haar inzichten en hulp biedt. Door in gesprek met haar te zijn gegaan hebben wij zelf inzichten in ons proces en daarbij onze patronen verkregen en krijgen tools aangereikt hoe hier mee om te gaan of te doorbreken. Juliette is met recht een goede hulpverlener die je voor jezelf wenst.

John Kazemi

Een hele fijne praktijk!! Wij hebben onwijs veel baat gehad bij Juliette! Heel veel geleerd, en vooral leren voelen en accepteren. Elk gesprek was voor ons zwaar maar na afloop waren wij heel erg opgelucht. Juliette heeft ons echt enorm geholpen om door een hele moeilijke periode in ons leven te komen. En het blijft altijd lastig maar Juliette heeft ons handvatten gegeven om door te kunnen gaan. En daardoor kunnen wij beter genieten van ons leven. Nogmaals bedankt Juliette! Stephanie Sier

Stephanie Sier

Juliette heeft ons heel erg geholpen in een moeilijke tijd. Wij hebben veel van haar geleerd! Er was altijd ruimte voor onze emoties en we voelden ons heel erg op ons gemak met haar. Ze vraagt ook door waardoor wij soms bij inzichten kwamen waar wij zelf nooit bij zouden komen. En haar hulp en adviezen zijn echt levens lessen. Ik raad haar zeker aan!! Wij staan door Juliette echt veel sterker in het leven. Nogmaals vele malen dank Juliette! 🙏🌹

Anoniem

  Wat zijn de kosten voor een behandeling?

  Het eerste gesprek (de intake) duurt een half uur en is gratis. Als u en ik besluiten om een samenwerkingsrelatie aan te gaan, zijn de volgende gesprekken 90 euro per uur.

  Een deel van de kosten kunt u terugvragen bij uw ziektekostenverzekeraar als u aanvullend bent verzekerd, omdat ik lid ben van het NVPA.

  Indien u niet aanvullend bent verzekerd, kan de werkgever mogelijk bijdragen in de kosten van de psychosociale hulpverlening. Als u een uitkering heeft, kan de uitkeringsinstantie mogelijk bijdragen.

  Verder is vergoeding mogelijk als u een Persoons Gebonden Budget (PGB) heeft.

  logo praktijk leven na verlies en rouw transparant

  Per behanding

  90 / per uur

  Mijn werkgebied is de Noordkop en Noord-Kennemerland. Woont u in een andere gemeente in Noord-Holland? Dan kijk ik samen met u naar wat de mogelijkheden zijn.

  De huisarts kan u naar mijn praktijk verwijzen, maar u kunt uiteraard ook zelf besluiten tot psychosociale hulpverlening. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis. Als het voor u  lastig of niet mogelijk is om bij mij te komen, kan ik bij u thuis komen.  Ook bestaat de mogelijkheid gesprekken digitaal te doen als dit voorkeur heeft. Ik lever hierin maatwerk.

  Kom in contact​

  U kunt mij ook telefonisch bereiken.

  0648587246